Mercedes-Benz Vito

Be-Ge Jany opnår fuld godkendelse af den nyeste Mercedes-Benz Vito

Be-Ge Jany kan med stolthed meddele, at det seneste køretøj, som blev testet med vores Jany-serie af M1-passagersæder, er blevet gennemprøvet og fuld godkendt af TÜV Rheinland. Den nye Mercedes-Benz Vito, der vil blive lanceret til foråret, er en dristig, slående erstatning for de udgående, succesfulde Vito-modeller.

Denne seneste udgave af Mercedes-Benz-serien bringer erhverskøretøjerne på linje med stylingen af luksusbil-serien. Med en af disse nye Vito'er på bagen, når du kører på motorvejen, vil du nemt kunne forveksle den med sædet i en Mercedes GL-klasse.

Vi har fuld godkendelse af hele vores sædeserie til den nye Vito; vores omfattende prøvningsdokumentation ved brug af 100% Be-Ge Jany-produkter betyder, at der ikke kræves yderligere prøvning fra kundens siden.

Mht. typegodkendelse har vi gjort hele prøvningsarbejdet for dig, således at isætningen bliver rent papirarbejde, uden at kunden skal foretage prøvning overhovedet.

Be-Ge Jany-løsninger er ekstremt omkostningseffektive; ikke alene er de ekstremt lette at montere med minimal arbejdsindsats, vores unikke bondede Twinplate er designet "sædespecifikt", hvilket sparer omkostninger og vægt i forhold til montering af et helt aluminiumsgulv.

Den nye Vito er fuldt godkendt i forhold til hele 800-serien af Be-Ge Jany M1-sæder og følger med den prøvning, vi allerede har udført på den eksisterende Mercedes Sprinter; så uanset hvilke krav, der måtte stilles, er vi sikre på, at vi kan tilbyde en Be-Ge Jany-løsning til dig.

 

alt

Site Login