Nationale krav skærpes

 

Nationale krav skærpes

Fra 1. januar 2017 skærpes kravene for M1 køretøjer,

der synes i Danmark
 
ECE R 14.07
Det vil sige, at pr. 1. januar 2017 har Færdselsstyrelsen opdateret ”Vejledning om syn af køretøjer”.
Fremover skal M1 køretøjer synes efter ECE R14.07, og derfor vil vi gerne informere vores kunder om at 76/115 EEC ikke længere er gældende, og at det kan give udfordringer ved syn på nye projekter - det vil vi gerne være med til at undgå.
 
Den opdaterede vejledning, der blandt andet vedrører vores M1 sæder, indeholder krav om større stay away zone og mere stabile barnesæder med ISOFIX.
Be-Ge Jany er klar!
Da de nye testkriterier for sæder til M1-køretøjer trådte i kraft for eftermarkedet i EU tilbage i november 2014, stod vi allerede da klar med et stort sortiment testede og godkendte produkter efter ECE R14.07.
 
Siden er sortimentet udvidet med flere spændende produkter.
 
Vores dygtige sælgerteam står klar til at hjælpe og rådgive jer. Det er vigtigt for os, at I får den nødvendige rådgivning om de nye synskrav. Ring derfor til os og få en snak om jeres behov.

Telefon: 9655 6700

Læs om ECE R14.07

Print

 

Tak for besøget - RETTmobil 2016

Tak til alle jer, der afsatte tid til at besøge vores stand på RETTmobil 2016 i Fulda, Tyskland. Vi kunne i år fremvise yderligere produkter godkendt efter ECE R14.07, blandt andet vores nye Ambulance+. Vi havde 3 travle dage, med mange besøgende, og vi håber, alle fik de informationer, I søgte. Vi hjælper selvfølgelig fortsat gerne, hvis du er kommet i tanke om noget efter dit besøg på vor stand.

I efteråret udstiller vi ved InnoTrans i Berlin, IAA i Hannover, Persontrafik i Göteborg, samt arbejdsmiljøkonferencen AM:2016 i Nyborg. Ses vi også der?

alt

alt

RETTmobil 2015

Tak for besøget - RETTmobil 2015

Tak til alle jer, der afsatte tid til at besøge vores stand på RETTmobil 2015 i Fulda, Tyskland. Vi kunne i år fremvise yderligere produkter godkendt efter ECE R14.07, samt spændende muligheder for polsterløsninger. Vi havde 3 travle dage, med mange besøgende, og vi håber, alle fik de informationer, I søgte. Vi hjælper selvfølgelig fortsat gerne, hvis du er kommet i tanke om noget efter dit besøg på vor stand.

I efteråret udstiller vi ved FKB Årsmøde i Frederikshavn, Danmark, Busworld i Kortrijk, Belgien og arbejdsmiljøkonferencen AM:2015 i Nyborg, Danmark. Ses vi også der?


alt

alt

3 seater Twinplate

Ny 3 seater Twinplate

En Twinplate kombinerer fleksibiliteten i Jany nøglehulssystemet med en simpel og hurtig montagevenlig løsning, der limes i bilbunden, og som ikke vejer ret meget. Gulvsystemet giver tilmed frit valg for endeligt gulv med flotte afslutninger omkring skinnerne.

Vores Twinplates er godkendt i rigtig mange positioner, hvilket giver meget fleksibilitet, når indretningsplanen lægges.

Twinplates findes nu i 3 længder: 1 seater, 2 seater og den nye 3 seater med mulighed for at tilpasse længden på skinnerne.

Alle vores M1 godkendte sæder kan monteres i en Twinplate.

Vores unikke Twinplate gulvsystem leveres som et komplet montagesæt med beslag, lim og bolte.

Twinplates er M1 godkendt efter 76/115 EEC samt ECE R14.07.

Se vores montagevideo eller hør mere om, hvilke muligheder du har på tlf. +45 96 55 67 00.

alt

alt

Mercedes-Benz Vito

Be-Ge Jany opnår fuld godkendelse af den nyeste Mercedes-Benz Vito

Be-Ge Jany kan med stolthed meddele, at det seneste køretøj, som blev testet med vores Jany-serie af M1-passagersæder, er blevet gennemprøvet og fuld godkendt af TÜV Rheinland. Den nye Mercedes-Benz Vito, der vil blive lanceret til foråret, er en dristig, slående erstatning for de udgående, succesfulde Vito-modeller.

Denne seneste udgave af Mercedes-Benz-serien bringer erhverskøretøjerne på linje med stylingen af luksusbil-serien. Med en af disse nye Vito'er på bagen, når du kører på motorvejen, vil du nemt kunne forveksle den med sædet i en Mercedes GL-klasse.

Vi har fuld godkendelse af hele vores sædeserie til den nye Vito; vores omfattende prøvningsdokumentation ved brug af 100% Be-Ge Jany-produkter betyder, at der ikke kræves yderligere prøvning fra kundens siden.

Mht. typegodkendelse har vi gjort hele prøvningsarbejdet for dig, således at isætningen bliver rent papirarbejde, uden at kunden skal foretage prøvning overhovedet.

Be-Ge Jany-løsninger er ekstremt omkostningseffektive; ikke alene er de ekstremt lette at montere med minimal arbejdsindsats, vores unikke bondede Twinplate er designet "sædespecifikt", hvilket sparer omkostninger og vægt i forhold til montering af et helt aluminiumsgulv.

Den nye Vito er fuldt godkendt i forhold til hele 800-serien af Be-Ge Jany M1-sæder og følger med den prøvning, vi allerede har udført på den eksisterende Mercedes Sprinter; så uanset hvilke krav, der måtte stilles, er vi sikre på, at vi kan tilbyde en Be-Ge Jany-løsning til dig.

 

alt

Flere artikler...

Side 1 ud af 5

Første
Forrige
1

Site Login