Om Be-Ge Jany A/S

alt

Be-Ge Jany A/S 

– leverandør af M1 godkendte sæder af højeste sikkerhed og kvalitet
 
Be-Ge Jany A/S er en produktionsvirksomhed i den nordvestlige del af Danmark, der udvikler og fremstiller M1 godkendte autosæder af højeste kvalitet samt specialprodukter til autobranchen.
Firmaets grundværdi er ”Seats for Life”, og det gennemsyrer alt, hvad vi foretager os. Vi fokuserer benhårdt på sikkerhed og kvalitet samt fleksibilitet og udvikling af kundespecifikke løsninger.
 

Sikkerhed og dokumentation

Be-Ge Jany A/S overlader intet til tilfældighederne og alle produkter er omhyggeligt udviklet, afprøvet og testet for at opnå det højeste niveau af sikkerhed og kvalitet på markedet.
Be-Ge Jany A/S har investeret i nyt TÜV-godkendt testlaboratorium i 2014. Vi gennemfører alle tests i henhold til EU’s direktiver for M1 køretøjer og lever således op til de absolut højeste sikkerhedskrav.
Med ny teknologi og med en massiv indsats i produktudvikling og innovation er vi hele tiden på vej fremad, og vi er specialister i at løse selv den mest udfordrende problemstilling for vores kunder.
Vi fremlægger al dokumentation på vores hjemmeside. Det er til glæde for vores kunder, der kan kigge os over skulderen og som nemt og ubesværet kan printe dokumentationen ud.
 

M1 test

M1 tests er de strengeste tests et passagerkøretøj kan gennemgå. Sæderne med integreret sikkerhedssele underkastes en krævende testprocedure, der ofte overgår de for tiden gældende lovkrav på området. Når nye bilmodeller kommer på markedet bliver sæderne testet i de nye køretøjer. Man kan derfor være 100 % tryg ved at vælge en stol fra Be-Ge Jany. Et M1 sæde skal efter EU normer testes sammen med ben, gulv og køretøj. Det er ikke nok at teste sædet alene. Stol, ben, gulv og køretøj er dele i et system, der påvirker hinanden i tilfælde af et trafikuheld. Et samarbejde mellem opbyggerne og Be-Ge Janys testede produkter, er brugerens sikkerhed ved tilfælde af trafikuheld.
 
alt
 

Kundespecifikke løsninger

Be-Ge Jany A/S leverer godkendte sæder til en bred vifte af store og små opbyggere.
Vi kan levere til Citroën, Fiat, Nissan, Opel, Toyota, Peugeot, VW, Renault, Mercedes-Benz og Ford.
Sæderne monteres i minibusser samt i en lang række specialkøretøjer, såsom ambulancer, politibiler og handicapbiler, og vi tilpasser sæderne til den enkelte kundes særlige ønsker og behov.
 
Vi hjælper gerne med installationsvejledninger og indretningsmuligheder, så vores kunder får deres behov og ønsker opfyldt. Desuden har vi en lang tradition for specieldesignede polsterløsninger med
mulighed for f.eks. polster i virksomhedens farver og vævet logo. Vores egen udviklingsafdeling og egne produktionsfaciliteter samt en hurtig omstillingsevne gør, at vi kan udvikle og levere godkendte kundespecifikke løsninger.
Vores medarbejderstab er fleksibel og hurtig til at omstille sig ved nye kundeønsker og håndterer kundeordrerne med størst mulig omhu for at sikre kvalitet og levering til tiden.
 

Stor kundekreds

Be-Ge Jany A/S har en stor og varieret kundekreds i mange forskellige lande, hvor vi leverer sæder til:
• Blå blink: ambulancer, politi og brandkøretøjer
• Multipassenger: minibusser og hyrevogne
• Handicapkøretøjer
 
90 % af vores sæder afsættes i EU.
 

Historien

Be-Ge Jany A/S har altid været en virksomhed i udvikling.
Virksomheden startede i 1963, dengang hed vi Jysk Autonyt A/S og syede polster til autosæder. Siden har virksomheden fuldt med tiden, udviklet sig, ændret navn, for i 2001 at blive til Be-Ge Jany A/S - en del af den svenske koncern Be-Ge Förtagen AB, der blandt sine primære forretningsområder har produktion af førersæder og kontorstole. Be-Ge Koncernen er et familieforetagende med virksomheder i Sverige, Danmark, Holland, England og Litauen. På det danske marked er vi distributører af Be-Ge’s førersæder til tog og lastbiler, samt kontor- og 24/7 vagtsæder.
 
alt
 

Site Login