PDF Print

Førerstole

Be-Ge stole

Be-Ge industri AB i Sverige har produceret førerstole siden 1949 og kontorstole siden 1975. I dag er det verdens ældste producent af affjerrede førerstole til bl.a. trucks, lastbiler, busser, entreprenørmaskiner og tog. Be-Ge Jany A/S er forhandler af Be-Ge førerstole, vagtstole og kontorstole i Danmark. Be-Ge stole bygger på viden om, at forskellige behov kræver forskellige stole. Vibrationerne i entreprenørmaskiner eller trucks kræver helt andre løsninger end til stole i fx lastbiler og busser. 
                                                 M06
Be-Ge stole er udviklet sammen med køretøjsopbyggere, ergonomer og andre forskere som har stor indsigt i god siddekomfort. Be-Ge fører- og vagtstole har et ergonomisk design, der vil støtte chaufføren gennem en lang arbejdsdag, Med et robust design og forskellige komfort-niveauer kan vi altid tilbyde en optimal løsning til den enkelte arbejdsplads. 

Førerstole

Be-Ge førerstole bruges især af skovmaskiner, gaffeltrucks, entreprenørmaskiner, busser, lastbiler og tog, hvor der stilles høje krav til førerstole, som benyttes i køretøjer, der kører på forskelligartede vejtyper. Mange køretøjer kører på såvel ujævne by-gader som flade landeveje. Ligeledes skifter lastbiler ofte mellem hårde skovveje og komfortable motorveje. 

                   Pub10

For at chaufføren kan sidde ergonomisk korrekt og komfortabelt kræves en blød og fleksibel affjedring (luftaffjredring). I andre tilfælde er det nødvendigt med en stol, der kan låses i en statisk position for, at chaufføren kan have fuld kontrol over køretøjet.

Produktoversigt og sammenligning

  - Lastbil
  - Industri
  - Bus
  - Mindre trucks
  - Entreprenørmaskiner
  - Tog


Site Login